Bedrukte notitieboekjes: een slimme zet voor je bedrijf

Notitieboekjes zijn van onschatbare waarde voor elk bedrijf, groot of klein. Ze zijn het ideale hulpmiddel om jouw ideeën vast te leggen, notities te maken tijdens vergaderingen of de voortgang van projecten bij te houden. En als je ze laat bedrukken met jouw bedrijfslogo of -slogan, zijn ze ook nog eens een geweldige manier om jouw merk te promoten. In deze blog geven we je 5 redenen waarom notitieboekjes bedrukken een slimme zet is voor jouw bedrijf.

1. Effectieve marketing

Notitieboekjes bedrukken is een geweldige manier om jouw merk te promoten. Door je bedrijfslogo of -slogan op de kaft te plaatsen, maak je niet alleen een professionele indruk, maar zorg je er ook voor dat jouw merknaam regelmatig onder de aandacht komt van klanten, medewerkers of zakenpartners. Of je nu een groot of klein bedrijf hebt, door notitieboekjes te laten bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf, voelt elke notitie of schets als een promotieproduct. Handig toch?

2. Betere productiviteit

Notitieboekjes kunnen de productiviteit van je werknemers verhogen. Door aantekeningen te maken kun je jouw gedachten op een rijtje zetten, informatie bijhouden of sneller de voortgang van je project bijhouden. Wanneer notitieboekjes bedrukt zijn met het bedrijfslogo, worden ze een persoonlijk bezit van de werknemer wat hen extra gemotiveerd zou houden. Je kunt er bovendien ook een grote verscheidenheid aan informatie in kwijt, wat het ideaal maakt om meerdere aantekeningen van verschillende projecten in één boekje te bundelen.

3. Kostenbesparend 

Notitieboekjes laten bedrukken kan een kosteneffectieve manier zijn om jouw merk te promoten in vergelijking met andere marketingactiviteiten. Het zou in kosten handiger zijn om bedrukte notitieboekjes te gebruiken als promotieartikelen om uit te delen bij evenementen of het promoten van jouw bedrijf in andere bedrijven.

4. Milieuvriendelijker dan digitale middelen

In deze digitale tijd is het krijgen van milieuvriendelijke items belangrijk voor bedrijven en ook de omgeving. Het is eigenlijk gemakkelijker om een notitieboekje te beschrijven zonder rekening te hoeven houden met de batterijduur van jouw digitale apparaat. Door papieren notitieboekjes aan te bieden, zorg je ervoor dat je medewerkers zich kunnen concentreren op hun aantekeningen zonder af te leiden door digitale meldingen. Bovendien zijn papieren notitieboekjes biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze minder impact hebben op het milieu dan digitale apparaten.

5. Unieke uitstraling 

Notitieboekjes zijn een kleine, maar belangrijke, manier om de uitstraling van jouw bedrijf te bepalen. Door notitieboekjes te bedrukken met jouw huisstijl en bedrijfsnaam, heb je de vrijheid om een unieke en herkenbare stijl voor jouw bedrijf te creëren. Door notitieboekjes te laten bedrukken met een speciaal ontwerp of unieke tekst, kunt u uw producten verder personaliseren. Het zal een gevoel van trots creëren bij het zien van de ingetogen, maar opvallende stijl van hun notitieboekje.

Conclusie

Al met al zijn notitieboekjes bedrukken een slimme zet voor elk bedrijf. Het is een effectieve en kosteneffectieve manier om de productiviteit van werknemers te verhogen, jouw merk te promoten bij klanten en medewerkers en tegelijkertijd een unieke uitstraling voor jouw bedrijf te creëren. Met de vele voordelen die bedrukte notitieboekjes bieden, is het tijd om de jouwe te ontwerpen en bestellen. Begin vandaag nog met noteren!

 

Bron: Bedrukken