De investering in een Horeca kassa software systeem is het dubbel en dwars waard

In de horeca zit er nooit iemand stil en een horecaondernemer is da ook vaak een bezig bij. Vaak gaat de aandacht naar de operatie op de vloer en staat alles in het teken van de gast. Dit is natuurlijk ook de core business van elke horecaonderneming, maar helaas schieten er hierdoor andere zogenaamde backoffice processen er nog weleens bij in. 

 

Zo is de boekhouding soms nog weleens een opgave en wordt bestellingen vaak nog in de kleine uurtjes na een avond hard werken geplaats bij de leveranciers. Om het werken voor de meeste afdelingen binnen het horecabedrijf zo makkelijk mogelijk te maken en de service voor gasten te verbeteren, is het gebruik van een modern kassa software systeem vaak de investering dubbel en dwars waard.

 

Verbeter de kwaliteit en snelheid van bestellingen 

Een van de manieren waarop een geavanceerd kassasysteem kan bijdragen aan een verbeterde dienstverlening, is het gebruiken van de tijdsdisplays voor bestellingen. Het is mogelijk om op verschillende afdelingen in de keuken en achter de bar beeldschermen te plaatsen waarop binnenkomende bestellingen zijn af te lezen. 

 

Op basis van de instellingen kan er worden weergegeven hoelang een bestelling al duurt en deze kan eventueel van kleur veranderen wanneer dit over een bepaalde limiet heengaat. Het is hierdoor voor de mensen op de afdeling een stuk beter en sneller te zien hoe snel zaken klaar zijn en wanneer de service standaard niet wordt gehaald. Deze observaties kunnen vervolgens weer bijdragen aan een betere personeelsbezetting indien nodig.

 

Maak de boekhouding arbeidsextensief

Het doen van de boekhouding wordt door sommige horecaondernemers uitbesteed aan een accountantskantoor. Door gebruik te maken van moderne Horeca kassa software is het mogelijk om behoorlijk wat manueel werk te doen verdwijnen. 

 

Met de nieuwste integraties tussen de boekhoudsoftware en een geavanceerd kassasysteem, blijft de menselijk interventie tot een minimum beperkt en heb je bovendien als ondernemer de mogelijkheid om op elk gewenst moment in de maand live een tussenstand te zien. Het aanpassen van budgetten en begrotingen wordt dan ook een stuk makkelijker, omdat je sneller ziet hoe de cijfers zicht ontwikkelen en je hier dus ook snel op kan schakelen wat weer en positieve invloed heeft op het uiteindelijke bedrijfsresultaat.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *