Hoe benut ik een klein magazijn het best?

Heb je een klein magazijn, bijvoorbeeld achterin de winkel of heb je een webshop aan huis? Dan wil je jouw magazijn zo efficiënt mogelijk indelen, zodat je zo veel mogelijk producten kunt stallen en direct kunt verzenden bij een bestelling of zo snel mogelijk de winkelvoorraad kunt bijvullen. In dit artikel lees je hoe je jouw magazijn optimaal benut.

Winkelstellingen

Geen enkel magazijn kan zonder winkelstellingen. Ze zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en zijn multi-inzetbaar. Je kunt ze daarnaast zo groot of klein maken als je zelf wilt en kiezen voor een wandstelling om ruimte te besparen. Naast gewone winkelstellingen, kun je bij Begra magazijninrichting ook confectiestellingen kopen wanneer je bijvoorbeeld een kledingzaak of kledingwebshop hebt. Confectiestellingen bieden namelijk de mogelijkheid om producten op te hangen, wat ervoor zorgt dat je veel spullen kwijt kunt. 

Efficiënt opbergen

Om zo veel mogelijk ruimte te besparen in je magazijn, zorg je niet alleen voor de juiste winkelstellingen, maar ook voor een efficiënte manier van opbergen. Koop kratten, manden en stapelbakken die je vervolgens logisch indeelt. Je kunt tevens speciale bakkenstellingen aanschaffen om zo gemakkelijk stapelbakken kwijt te kunnen; dit komt goed van pas wanneer je bijvoorbeeld sieraden of andere kleine producten verkoopt. Efficiënt en slim opbergen zorgt ervoor dat je makkelijk veel producten in je magazijn kunt bewaren en er snel bij kan.

Magazijnwagens

Wanneer je de winkelvoorraad vaak moet aanvullen of snel pakketjes wilt samenstellen, kun je niet zonder magazijnwagens. Een magazijnwagen leent zich perfect om veel producten op te leggen en naar de juiste plek te brengen. Ook kun je dankzij een magazijnwagen de producten snel sorteren en inpakken om te verzenden. Magazijnwagens zijn er in allerlei soorten en maten, zoals bijzetwagens, etagewagens, transportkarren en rolplateaus. Je kunt ook kiezen voor inklapbare magazijnwagens om nog meer ruimte te besparen op het moment dat je de wagen niet gebruikt – handig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *